Menu Premium
Loading...

Emiel en zijn spectaculaire Top 10 Indie games – Part 2

04/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoeveel top lijstjes zijn er wel niet geweest?! Normaal gesproken geeft iedereen aan het eind van het jaar zijn top 10 lijstje van het jaar. Wat gezamenlijk gaat met een uitgebreid interview met de desbetreffende persoon. Toch wilde Emiel heel graag zijn favoriete indie games komen bespreken in een item. JJ was goed gezind en liet Emiel ze vrij gang gaan. De lijst was alleen zo lang en uitgebreid dat we toen maar hebben besloten om er een tweedelig item van te maken! Dus ga lekker zitten voor het tweede en laatste deel waarin Emiel je, je oren van het hoofd gaat praten in Emiel en zijn Top 10 Indie games – Part 2!

Het laatste deel van deze mooie indie games top tien!

In dit laatste deel zal Emiel de overgebleven titels van zijn top tien lijst bekend gaan maken. Je zult merken dat hier niet de meest bekende toppers tussen zullen staan. Zoals Emiel al in het eerste deel van deze mini serie bekend had gemaakt. Toch komt hij met enkele nieuwe pareltjes waarvan je mond open gaat vallen.

“Pixel art is wat ik tof vind”

Naast deze rits aan hoeveelheid top indies, is er afgelopen week een item online gekomen over Still Here. Dit is de nieuwste game van Emiel en is afgelopen donderdag officieel gereleased voor IOS en Android! In het item worden verschillende processen besproken van development en hoe hij zijn liefde voor indies in deze game heeft verwerkt met zijn companion. Dus mocht je dit item hebben gemist of nog niet hebben gecheckt, dan zou ik dat direct na dit item gaan doen!

Wat vond je van de lijst van Emiel? Ben je het eens of oneens met hem? Heeft hij nog een topper gemist? Of wil je hem nog wat zeggen over zijn selectie aan games? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch