Menu Premium
Loading...

Emiel en JJ over Mad Max

10/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jazeker, het is weer tijd voor een lekker tussendoortje. Emiel en JJ waren aan het snuffelen in de Xbox en Playstation store en dan kom je wel eens pareltjes tegen. Dit keer was het de Mad Max game. Voor maar 15 euro stond hij in de online schappen, dus konden Emiel en JJ hem niet laten staan. Waarom de heren het nodig vonden om ervoor de studio in te duiken, zie je in dit korte item: Emiel en JJ over Mad Max!

Doorscrollen tot er pareltjes naar boven komen

JJ heeft net als meerdere mensen zo’n ‘Netflix-achtig abbonement’ op zijn Xbox one. Hij heeft toegang tot honderden games waar hij per maand een bedrag voor betaalt. Alles had hij al gespeeld, behalve – je raad het wel – Mad Max. Het is een open wereld game waarin super veel te doen is. JJ en Emiel zagen ‘meteen’ dat het een hele toffe game is door de stijl en het gevoel dat de game je geeft, al hebben ze de game nooit eerder opgepikt.

Toch is de game niet te vergelijken met de meest recente film, Mad Max: Fury Road. De film heeft super hoog gescoord en veel mensen blij verrast, waar de game bij velen onder de radar bleef. Het mag dan niet de mooiste game zijn, maar Emiel en JJ vertellen je waarom ze toch veel plezier aan de game beleven.

Voor het luttele bedrag van vijftien euro hebben Emiel en JJ enorm veel plezier weer gehad. Wat vind jij van de game? Is dit een typische budgetbak-game, of ben jij de game ingedoken toen die uitkwam? Check hoe dan ook dit korte item en laat in de reacties weten wat jouw mening is!

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch