Menu Premium
Loading...

ELEX Review: Open World RPG met bijsluiter

20/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo nu en dan ploffen er games op de redactie waar zelfs de meest gelouterde Gamekings even bij achter hun oren moeten krabben. ELEX was zo’n game. Aan Steven en Skate de taak deze onbekende game van Duitse makelij te spelen en vervolgens op waarde te schatten. ELEX is zoals gezegd geen titel die bij menig gamer op de radar staat. Niettemin hebben we hier te maken met een volwassen actie rpg, die zeker de aandacht van Gamekings verdient. Steven en Skate zijn de de game onbevooroordeeld ingedoken. Benieuwd naar hun bevindingen? Check nu deze ELEX Review: Open World RPG met bijsluiter!

“De outlaws zijn een achtergestelde factie”

ELEX is deze week officiel uitgekomen voor de PlayStation 4, XBOX One en pc. De game is afkomstig van Piranha Bytes en wordt uitgegeven door THQ Nordic. De game speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. Het genre actie rpg wordt tegenwoordig gedomineerd door een klein scala aan games. Waar vroeger Bethesda met hun Fallout en The Elder Scrolls franchises de koning was binnen het genre, is daar met de release van The Witcher 3 verandering ingekomen. De game van CD Projekt Red geldt als een mijlpaal in het genre. Voor nieuwkomers als ELEX is het zodoende moeilijk hoge ogen te gooien. Zoals gezegd zijn Steven en Skate niet te beroerd de game een eerlijke kans te geven.

Wat is jullie mening over ELEX? De gameplay-beelden zien er behoorlijk goed uit, zeker voor een kleine studio als Piranha Bytes. Hebben jullie de game gespeeld? Zo ja, kunnen jullie je vinden in de kritiek van Steven en Skate? Laat je horen in de comments onder ELEX Review: Open World RPG met bijsluiter!

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch