Menu Premium
Loading...

Elea Review “Keihard in de ruimte op paddo’s trippen met Elea”

12/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sci-fi, wie houdt er nou niet van. De meeste mensen zijn dol op sci-fi gerelateerde videogames en films. Stel je voor dat onze planeet naar de kloten is en we vervolgens een nieuwe bewoonbare planeet moeten zoeken. Gooi daar nog een zwangere hoofdrolspeelster in, die op zoek is naar haar man Ethan, op een schip waar we geen communicatie meer mee hebben en je verliest af en toe je geheugen. Wat krijg je dan? Elea! De psychedelische sci-fi space game. Boris en Kevin hebben deel 1 al gespeeld en staan te trappelen om je zoveel mogelijk te vertellen over Elea. Er van uitgaande dat ze zelf het verhaal ook begrijpen.

Een sci-fi game on drugs

Je wordt wakker, je hebt geen idee waar je bent, wat je doel is of wat er aan de hand is. Wat wel duidelijk wordt, is dat de game op de Unreal Engine draait. Dit zie je terug in de grafische kwaliteiten van het spel. Af en toe vervelend, maar niet slecht voor het oog. Het verhaal is vrij lastig te begrijpen in het begin; er gebeurt een hoop en we snappen dat het allemaal lastig is voor je, maar gelukkig zitten Boris en Kevin er om je uit te leggen wat er aan de hand is.

Walking Simulator

Dit spel is niet voor iedereen weggelegd. Wat Kevin al netjes duidelijk maakte, is dat dit spel vergelijkbaar is met een ‘walking simulator’. Heel veel actie zit er dus niet in voor je. Misschien verandert het nog in het 2de en 3de deel van Elea, maar daar is nog niks over bekend. Voor nu is het spel vrij langzaam en verwarrend, en daarom zijn Boris en Kevin sceptisch over Elea. Ga jij hem spelen of laat je hem toch links liggen? Laat het ons weten in de reacties.

Elea is beschikbaar op steam en voor de Xbox One voor €9,99.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch