Menu Premium
Loading...

Elder Scrolls Online Preview

20/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Elder Scrolls serie heeft een bijzondere plek ingenomen in de game wereld. De grootsheid van de werelden, samen met de diepgaande achtergrondverhalen en culturen maken het een bijzondere mix. Elk deel vond plaats op een ander gedeelte van de Elder Scrolls wereld. Tijd om deze wereld in zijn geheel samen te voegen. Dat is niet het enige wat wordt samengevoegd. Dit keer ga je namelijk niet in je eentje maar samen met alle andere Elder Scrolls fans de strijd aan in deze wereld. Dennis kan er niet op wachten. Samen met Martin is hij dan ook het vliegtuig ingestapt naar Baltimore om alvast een kijkje te nemen in de wereld van The Elder Scrolls Online.

Ieder heeft zo zijn favoriete ras met een voorkeur voor bepaalde skills. Dit is iets wat centraal lijkt te staan in The Elder Scrolls Online. Naast de vele afkomsten is er nog de keuze voor welk pad je bewandelen gaat en welke perks je er extra bij neemt. Ook lijkt het niet langer de standaard kant op te gaan. Waar je normaal als Orc in een RPG door het leven zult gaan als tanker, kun je bij The Elder Scrolls Online bijvoorbeeld een Orc worden als assassin met een toverstaf. Het biedt dus veel vrijheid. En dat wil je in een MMORPG. Maar of deze nieuwe richting die de ontwikkelaar is ingeslagen net zo succesvol zal worden als zijn voorgangers, dat is natuurlijk nog maar de vraag.

Hoe dan ook hebben Martin en Dennis er zin in. Zij lijken niet de enige te zijn. Wat verwacht jij van The Elder Scrolls Online? Zit je er op te wachten of verwacht je een flop? Vergeet natuurlijk niet om eerst The Elder Scrolls Online wereld in te duiken, voor zover dat nu al kan, in The Elder Scrolls Online preview!

Ontwikkelaar: ZeniMax Online Studios
Uitgever: Bethesda Softworks
Platform: PC

Elder Scrolls Online Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch