Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Elden Ring: Shadow of the Erdtree Review: Kan het nog beter?

18/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ruzie op de redactie. We kregen één code binnen voor de Elden Ring: Shadow of the Erdtree DLC. En met Skate en Steven hebben we twee even grote fans. JJ pakte twee strootjes en Skate trok aan het kortste eind. Steven kon dus aan de slag met het spel en vertelt in deze uitgebreide premium review aan Skate wat hij van de DLC vond. Was het net zo goed als de gewone game of misschien nog wel beter? Dat het slechter zou uitpakken geloofden beiden vooraf niet. We hebben het wel over From Software. Hoe wreed is het dus geworden? Je ziet en hoort het antwoord in de Elden Ring: Shadow of the Erdtree Premium review.

Elden Ring Shadow of the Erdtree review: From Sofrware op zijn best

Elden Ring is de alom geloofde actie-RPG in de duistere fantasy-wereld zoals alleen Form Software die kan maken. De titel werd, meer dan terecht, overladen met honderden onderscheidingen. Hierbij zaten Game of the Year bij de Game Awards en Ultimate Game of the Year bij de Golden Joystick Awards. Ook bij Gamekings stond de game op 1 in het jaar dat het uitkwam. De Shadow of the Erdtree-uitbreiding brengt je een nieuw verhaal in het Land of Shadow. Deze plek is verduisterd door de Erdtree, waar de godin Marika voor het eerst voet aan wal zette. Het is daar allesbehalve relaxed en dus krijg je volle bak mysteries, gevaarlijke dungeons en nieuwe vijanden voorgeschoteld. Exact wat Skate en Steven willen…

Voegt de DLC iets nieuws aan de gameplay van Elden Ring toe?

Wat heeft Shadow of the Erdtree Steven gebracht? Wederom het fascinerende samenspel tussen de vaak bizarre karakters? De volvette actie, nu met een nieuw wapenarsenaal? Hoe groot is de map, zijn er nieuwe vijanden en waren er nog andere noviteiten? Steven gaat het Skate en jou allemaal in deze video vertellen.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch