Menu Premium
Loading...

Elden Ring: Shadow of the Erdtree Preview

04/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elden Ring-fans over de hele wereld kunnen hun favo wapens alvast uit het vet halen. Op 21 juni komt de langverwachte DLC ‘Shadow of the Erdtree‘ uit. Het was in eerste instantie nog spannend of er überhaupt DLC zou komen voor deze letterlijk en figuurlijk gruwelijke game. Maar gelukkig luistert From Software goed naar hun fans. Steven mocht naar Parijs om aldaar vier uur (en geen seconde langer) met de uitbreiding aan de gang te gaan. In deze video vertelt hij over zijn ervaringen. Bracht de game alles wat hij gehoopt had, of viel het hem tegen? Wat je bijna niet kunt geloven. Je krijgt het antwoord in de Elden Ring: Shadow of the Erdtree preview.

Elden Ring Shadow of the Erdtree preview: Wat liet vier uur gamen zien?

Elden Ring is een veelgeprezen actie-RPG in een duistere fantasy-wereld. De titel werd, meer dan terecht, overladen met honderden onderscheidingen. Hierbij zaten Game of the Year bij de Game Awards en Ultimate Game of the Year bij de Golden Joystick Awards. Ook bij Gamekings stond de game op 1 in het jaar dat het uitkwam. En nog steeds zien we weinig titels die beter waren dan hetgeen From Software in 2022 uit de hoge hoed toverde. De Shadow of the Erdtree-uitbreiding brengt je een nieuw verhaal in het Land of Shadow. Deze plek is verduisterd door de Erdtree, waar de godin Marika voor het eerst voet aan wal zette. Het is daar allesbehalve relaxed en dus krijg je volle bak mysteries, gevaarlijke dungeons en nieuwe vijanden voorgeschoteld. Exact wat Steven wil…

Voegt de DLC iets nieuws aan de gameplay van Elden Ring toe?

Wat gaat Shadow of the Erdtree ons brengen? Wederom het fascinerende samenspel tussen de vaak bizarre karakters? Kunnen we opnieuw naadloos heen en weer reizen tussen de regio’s? En hoe groot is de map, zijn er nieuwe vijanden en komen er verse wapens en andere noviteiten? Steven gaat je het in deze video allemaal vertellen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch