Menu Premium
Loading...

Elden Ring Preview [Fruitblik ‘22]

12/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals elk jaar trappen we de nieuwe 365 dagen af met een vooruitblik. Of zoals wij het noemen, een Fruitblik. En dit jaar verdelen we de Fruitblik content in twee delen. In het ene deel, te zien de komende weken, kijken we vooruit naar het complete jaar 2022. Wat kunnen we verwachten, wat worden de wreedste games en hoe gaat alles zakelijk verlopen? In het tweede deel draait alles om februari. De maand waarin de industrie het leuk leek om een shitload aan vette games over ons heen te strooien. De presentatoren geven in een serie korte previews aan van welke games zij het meest verwachten en waarop die verwachtingen gebaseerd zijn. Met vandaag Elden RIng.

Elden Ring is geschreven door George R.R. Martin

In deze editie van Fuitblik 2022 gaan we het dus hebben over Elden Ring. Het is een van de games van de legendarische maand februari waar we erg veel zin in hebben. Vooral Skate en Steven kunnen niet wachten. Elden Ring is een game van hun favoriete ontwikkelaar From Software en wordt uitgegeven door Bandai Namco. Het verhaal is geschreven door niemand minder dan George R.R. Martin. En dat is inderdaad dezelfde schrijver als Game of Thrones. Gaat dit de game zijn van 2022? Gaat dit gamers op het puntje van hun stoel laten zitten? En is deze titel voor ons allemaal geschikt? Skate en Steven gaan het daarom even goed hebben over dit spel.

Is dit GOTY 2022 materiaal?

In de Dark Souls-serie ligt de moeilijkheidsgraad altijd hoog. Sommige mensen houden er van. Andere haten het. Deze game gaat niet anders zijn. Het gaat je een hoop frustratie opleveren. Waar sommige juist ontzettend van houden. Anders dan veel andere spellen van From Software die je hier je ding in een grote open wereld. Waar je zoals altijd tal van bazen kunt verslaan. En waar je het verhaal goed gaat mee krijgen. Je gaat van ons horen hoeveel zin wij erin hebben. Je ziet en hoort het allemaal in dit Fruitblik item over Elden Ring.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch