Menu Premium
Loading...

Elden Ring Preview – ‘Meer van hetzelfde of From Software op zijn best?’

10/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt games waar we naar uitkijken en games waar we naar UITKIJKEN. En Elden Ring is voor sommige redacteuren een game uit de tweede categorie. Als er in een jaar van overheidswege maar één enkele game gespeeld mag worden, dan deze. Zo’n game. En Skate is de man die Elden Ring bovenaan zijn lijst voor 2022 heeft gezet. Dan kun je waarschijnlijk wel raden hoe de beste man reageerde toen JJ hem vertelde dat hij de game nu al, voor een deel, een weekend lang mocht spelen. Dit is de preview van Elden Ring.

Had Skate met deze preview het weekend van zijn leven?

Skate is echter ook Skate. Iemand die zijn taak zeer serieus neemt. En ook al weet ie voor 99% zeker dat deze game hem blij gaat maken, toch speurt hij ook naar tekenen die dat ene procent kans dat de preview van Elden Ring tegenvalt is waarmaken. En dus levert hij in deze video zoals altijd een gedegen stuk werk af. JJ fungeert als de altijd nieuwsgierige interviewer. Want maar één persoon mocht de game checken. Maar hij wil er als iemand die Bloodborne een even enge als waanzinnige ervaring vond, alles over weten. En dus ontspint zich een geanimeerd en informatief gesprek tussen de twee. Een gesprek dat je hopelijk een goed beeld geeft wat je straks van de kunstenaars van From Software kunt verwachten.

From Software komt in Elden Ring voor het eerst met een open wereld

Wat we willen weten? Op welke From Software game lijkt Elden Ring het meest? Of is het een mix van al hun games. The best of all worlds? Hoe zit het met de altijd stevige moeilijkheidsgraad? En wat verandert het aspect van de open wereld aan de typische Soulslike gameplay? Skate vertelt het allemaal aan JJ en dus aan jou. En dus heb je straks het antwoord of Elden Ring nog steeds bovenaan het verlanglijstje van Skate staat voor 2022.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch