Menu Premium
Loading...

Elden Ring E3 2021 preview: ‘Elden Ring belooft een knaller te worden’

15/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voordat deze E3 2021 begon hoorde je van Skate maar één ding: ‘Elden Ring’. Hij kon dus zijn geluk niet op toen donderdag de game uiteindelijk toch werd getoond. In deze preview gaan Skate en JJ uitgebreid vooruitblikken op wat deze game gaat brengen. Goed nieuws: de game komt er in ieder geval sneller aan dan we dachten. Op 21 januari 2022 moet het allemaal gaan gebeuren. Althans: dit is en blijft onder voorbehoud. Dit omdat uitstellen binnen de industrie nogal eens voorkomt. Maar goed, wat vonden JJ en Skate van de presentatie? En wat verwachten zij van deze game?

Elden Ring E3 2021 preview: de concurrentie moest slikken

Al anderhalf jaar is Skate maar over één game aan het dromen. En dan hebben we het uiteraard over Elden Ring. En heef hem eens ongelijk: een game die mede geschreven is door George R. R. Martin, gemaakt door From Software en uitgegeven door Bandai Namco is een behoorlijk lekker recept natuurlijk. Maar niet alleen Skate is enthousiast over deze game, zelfs JJ is best omver geblazen door deze titel. Sterker nog: de game is voor hem tot en met Ubisoft het beste wat tot dan toe is vertoond. Maar zegt dit meer over Elden Ring zelf, of over de concurrentie? Skate en JJ gaan hun visie met je delen.

Overeenkomsten met flinke titels

De overeenkomsten tussen Elden Ring en andere titels van From Software zijn op voorhand duidelijk. Onder andere de namen van Bloodborne en Dark Souls worden door JJ en Skate in de mond genomen. Niet letterlijk uiteraard, maar je snapt wat we bedoelen. De wereld is geval open, de characters zijn lastig maar leeflijk én het is allemaal nogal duister. Skate kan zijn enthousiasme maar moeilijk bedwingen. En eerlijk is eerlijk: wij wachten met hem met smart af. Wat deze game verder nog inhoudt en wat jij ervan kan verwachten vind je terug in de E3 2021 Preview van Elden Ring.

*Wil jij niks missen van onze E3 coverage? Check dan hier het GK E3 2021 schema met een overzicht van al onze content. Daarnaast kun je hier op klikken om alle eerdere Gamekings GK E3 2021 video’s terug te kijken. Als klap op de vuurpijl streamen we ons uiteraard een slag in de rondte. En die livestreams vind je uiteraard op ons Twitch kanaal via deze link.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch