Menu Premium
Loading...

El Camino Review: “Typisch Gilligan, maar onnodig” (Spoilers)

21/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

El Camino. De opbouw richting de film was behoorlijk lang en groot, vooral natuurlijk vanwege de Breaking Bad-achtergrond. Het greep natuurlijk ook Jelle, JJ en Koos aan, die de film inmiddels gezien hebben op Netflix. Voor iedereen die fan is van de Breaking Bad-serie is het natuurlijk de vraag of zij deze film ook leuk gaan vinden. Op die vragen kun je antwoord krijgen als je kijkt naar deze discussie.

El Camino is…

Highly anticipated, zoals de Amerikanen zouden zeggen. Dit komt vooral dankzij de Breaking Bad-achtergrond die de film heeft. En dat maakt deze film juist ook zo interessant. Het is namelijk gebaseerd op de succesvolle serie die meerdere seizoenen kende. In 2008 debuteerde de serie van Sony, waarna er vier seizoenen zouden volgen. Na het vijfde seizoen werd er een eind gemaakt aan de serie. Alles werd opgenomen in Albuquerque, New Mexico. Het verhaal in de serie, voor de geïnteresseerden, gaat over Walter White. White heeft kanker en probeert op allerlei manieren geld te verdienen. Samen met Jesse Pinkman probeert hij vervolgens chrystal meth te maken.

Is El Camino een sequel of een prequel?

Zeg het maar. Voor de mensen die de serie niet hebben gezien is het verhaal compleet nieuw terwijl er al veel gebeurd is. Het is dan ook zeker geen slecht idee om de serie eerst te kijken voordat je een poging waagt om in de film te duiken. De film El Camino speelt zich dus af na de gebeurtenissen in seizoen vijf van de Breaking Bad. Jesse Pinkman (geacteerd door Aaron Paul) speelt de hoofdrol in de film. En hierbij stopt het spoilen, want we gaan hier natuurlijk niet het hele verloop van de film beschrijven. Toch twijfelen de mannen of de film nou een sequel is van de serie of een prequel voor een volgende serie. Zeg het maar.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch