Menu Premium
Loading...

EK Call of Duty Black Ops 2

21/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Trips behoren tot onze werkzaamheden. Vroeg op staan ook. In het vliegtuig of de trein kun je immers prima nog even de schade inlopen. Activision had echter een ander idee, origineel als die gasten zijn. Wat als JJ voor het EK Call of Duty Black Ops 2 op zondag om 5 uur naar Utrecht laat afreizen en hem dan trakteert op zijn favoriete voertuig + favoriete muziek. Instant fun!

De trip ging naar Keulen waar onze Fariko Allstars, die Nederland op 5 en 6 april gaan vertegenwoordigen bij de 1 miljoen dollar finale in LA, het in de ESL studios in Keulen opnamen tegen de top van Europese teams. eSports is nog groeiende in Nederland, maar in Duitsland is het duidelijk al huge! Bedragen van zes getallen worden regelmatig verdiend door de verschillende teams. Een haast bizar idee dat in ons land nog ondenkbaar is. Met 500 euro en een krat bier mag je blij wezen. Fariko Allstars hoopt ooit tot die wereld-elite te gaan behoren. In Nederland staan zij op eenzame hoogte wat betreft Call of Duty: Black Ops 2. Wat ze JJ vertelden is dat het erg moeilijk is om te trainen tegen de Amerikaanse of andere buitenlandse teams, aangezien de internetverbinding dit niet altijd toelaat. Ze kunnen dus vrijwel alleen spelen tegen Nederlandse spelers, wat een nadeel is aangezien het niveau beduidend hoger ligt in het buitenland. Het EK is dus een grote test voor hen om te kijken waar ze staan.

JJ genoot met volle teugen. Niks is leuker dan gamers bekijken die een spel echt maximaal aan kunnen. Het niveau in Keulen is verbazingwekkend. Keuzes van wapens, de kennis van de maps en de manier waarop ze op elkaar zijn in gespeeld is bizar. Wat ook bizar was, was de manier waarop de teams met elkaar omgingen. Lopen we in het voetbal te leuteren over respect, hier ging het echt los. JJ had nog nooit zoiets gezien. Ook niet bij de stare down bij MMA. Als je de meest harde trashtalk ooit bij een eSports match wil zien check dit event. Laat je ma en pa echter niet meeluisteren, dan kun je jouw hobby gedag zeggen…

Veel plezier dus bij onze beleving van het EK Call of Duty Black Ops 2! We kunnen nu al niet wachten om begin april naar de grote finale in LA af te reizen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch