Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterviews 2018: Steven

26/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel eindigt het jaar op Gamekings.tv altijd met de Eindejaarsinterviews. En met tradities moet je eigenlijk nooit breken. Zeker niet met een traditie waar een zeer groot van de community elk jaar weer naar uitkijkt. En terecht. Alle presentatoren nemen het afgelopen jaar door en sluiten af met hun top 10 games van het jaar. En dat doen ze zonder enige terughoudendheid. Hoe is het jaar voor hen verlopen, qua gaming en werk, maar ook privé? Wat viel er op, wat was kut en wat juist super tof? Melle heeft dit jaar de taak toebedeeld gekregen om de gasten kritisch te interviewen. En je weet vanuit het verleden dat hij die rol serieus neemt en de presentatoren niet laat wegkomen met slappe of ontwijkende antwoorden.

‘Zeg wat er op je hart ligt of houdt je mond’. Met dat motto gaat Melle tegenover Steven zitten. De man die dit jaar zijn droom in vervulling liet gaan met het open van Blast Galaxy. En mensen die hun dromen waarmaken zijn mensen die we graag hun verhaal laten doen.

Steven maakte dit jaar zijn droom waar

Melle gaat het er ongetwijfeld over hebben: die opening van de Blast Galaxy Galaxy en daarmee de vervulling van zijn droom. Hoe is het allemaal gegaan dit jaar? Welke beren is hij op de weg tegen gekomen en hoe gaat het nu? Is het precies zoals hij verwacht had of overtreft het zijn stoutste verwachtingen? Maar er is natuurlijk meer om over te praten. Er kwam een expansie uit van World of Wacraft. God of War werd gereleased. Hij ging mee op de Tokyo Game Show Trip en kon dus wederom zijn favoriete stad ter wereld bezoeken. Hoe zat het de tech? Heeft hij nog opmerkelijke zaken gespot en was de PC ook dit jaar zijn go to gaming platform? En wie staat er op 1 in zijn Top 10 Games 2018? Je ziet en hoort het in het Eindejaarsinterview met Gamekings opper-Geek Steven.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch