Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview 2019 Steven: ‘Mijn game-consumptie is totaal veranderd’

25/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van het jaar betekent bij Gamekings steevast de Eindejaarsinterviews. Alle presentatoren worden een voor een aan de tand gevoeld over de gebeurtenissen van het afgelopen jaar die voor hen bepalend waren. Privé zowel als zakelijk. We hebben negen indringende gesprekken voor de Premium Bazen klaar staan. Negen gesprekken waarin geen blad voor de mond wordt genomen, er geen taboes bestaan, soms harde woorden vallen en waar je een mooi inkijkje krijgt in het zielenleven van de geïnterviewde. Het is in dit item de beurt aan Steven, de redacteur die de laatste tijd wat minder zijn gezicht liet zien op de site….

Waarom was Steven de laatste maanden zo weinig te zien op Gamekings.tv

Steven is een graag geziene redacteur bij Gamekings… die we dit jaar helaas te weinig zagen. En daar zijn redenen voor. Redenen die hij in dit interview maar al te graag met de community wil delen. Want er is nog geen spatje passie voor games verdwenen bij hem. En ook de hardware, en dan met name de PC, volgt hij nog nauwgezet. Wat wel veranderd is, is zijn ‘game-consumptie’. Waar hij vroeger alles speelde wat maar gereleased werd, is dat nu anders. Waarom dat zo is vertelt hij natuurlijk ook in dit gesprek. Tot slot gaan we het ook hebben over zijn Arcade, Blast Galaxy. Hoe loopt het, wat zijn zijn plannen voor de toekomst en waarom moeten mensen een bezoek aan een arcade brengen als ze thuis talloze games in HD klaar hebben staan?

Welke game gaat de GOTY 2019 van Steven zijn

Aan het eind van het interview wordt natuurlijk weer de persoonlijke top 10 van de geïnterviewde bekendgemaakt.  Een moment waar veel kijkers naar uitkijken. Welke tien games staker er volgens Steven bovenuit en wat was zijn persoonlijke GOTY. We kunnen alvast één ding verklappen en dat is dat de inzendingen van de negen presentatoren nog nooit zo divers en all over the place waren. Het gaat dus een spannende bedoeling worden. Ga er maar even lekker voor zitten en have fun!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch