Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview 2019 Skate: onze geoliede reviewmachine

23/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van het jaar betekent bij Gamekings steevast de Eindejaarsinterviews. Alle presentatoren worden een voor een aan de tand gevoeld over de gebeurtenissen van het afgelopen jaar die voor hen bepalend waren. Privé zowel als zakelijk. We hebben negen indringende gesprekken voor de Premium Bazen klaar staan. Negen gesprekken waarin geen blad voor de mond wordt genomen, er geen taboes bestaan, soms harde woorden vallen en waar je een mooi inkijkje krijgt in het zieleleven van de geïnterviewde. Zoals elk jaar trapt Skate de Eindejaarsinterviews af.

Skate speelde in 2019 de meeste games van alle presentatoren

Skate heeft een succesvol maar zwaar jaar achter de rug. Van alle freelance presentatoren werd hij door Chief JJ het meest ingezet en speelde hij de meeste games. Skate is als een van de weinigen full pro gamer. Zijn carrière als Twitch streamer loopt ook erg goed. Zonder arrogant te worden kun je rustig stellen dat Skate een van Nederlands bekendste streamers is bij de volwassen gamers. En met volwassen doelen we natuurlijk op de leeftijd en niet op het gedrag ;-). Maar dat voortdurende ‘ge-game’ eist ook zijn tol. Skate is er niet de man naar om games af te raffelen. Zijn werk is altijd minimaal gedegen. En 2019 was ook nog eens een heel goed gamejaar voor hem, met veel spellen die binnen zijn smaakgebied vielen. Hoe gaat Skate dit in 2020 aanpakken?

Welke game gaat de GOTY 2019 van Skate zijn

Aan het eind van het interview wordt natuurlijk weer de persoonlijke top 10 van de geïnterviewde bekend gemaakt.  Een moment waar veel kijkers naar uitkijken. Welke tien games staken er volgens Skate bovenuit en wat was zijn persoonlijke GOTY. We kunnen alvast één ding verklappen en dat is dat de inzendingen van de negen presentatoren nog nooit zo divers en all over the place waren. Het gaat dus een spannende bedoeling worden. Ga er maar even lekker voor zitten en have fun!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch