Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview Shanna [Eindejaars 2022]

28/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we al jarenlang een traditie. Dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, is er één. En dat we altijd (iets) te laat beginnen met onze streams is de tweede. Maar dé traditie, dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. En we zouden compleet gestoord zijn als we met die traditie zouden breken. We hebben er daarom acht voor voor je klaar de komende dagen. De negende krijg je in januari omdat Steven lekker van de zon geniet tijdens een welverdiende vakantie. Negen Eindejaarsinterviews dus met het debuut van Shanna en Huey. Na een jaar lid te zijn van de familie mogen ook zij los. Nadat Huey als rookie op dinsdag het spits heeft afgebeten, is het nu de buurt aan Shanna. Een dame die zich prima thuis voelt tussen de heren van Gamekings en niet op haar mondje gevallen is. Hoe gaat het haar af tijdens het eerste interview? Je ziet en hoort het in het Eindejaarsinterview met Shanna.

2022 was een rollercoaster

Shanna is een gamer in hart en nieren. Wel een met een iets andere smaak dan de andere presentatoren. Daarnaast is ze creatief met de hoofdletter C. Tekenen, schilderen, zingen of piano spelen, ze draait er haar hand niet voor om. Hoe was haar jaar? Privé en zakelijk gezien. Hoe bevalt het het presentatorschap haar en hoe was haar gamejaar in 2022?

Eindejaarsinterview: De top tien games van Shanna

Een traditie binnen de traditie is de top GOTY. Welke tien games heeft Shanna op haar lijst staan? En waarom? En worden het er tien? Want dat hoeft niet. Bij Gamekings draait alles om smaak. Wat voor games heeft Shanna allemaal gespeeld? Puur Indies? Enkel op de PC? Zijn het er wel tien? Of werden het er minder? Want fuck conformisme. De enige regel bij Gamekings is dat er geen regels zijn. Dit is dus, raw & uncut het Eindejaarsinterview van Shanna.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch