Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview 2019 Kevin: ‘Dit was een heerlijk gamejaar voor mij’

24/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van het jaar betekent bij Gamekings steevast de Eindejaarsinterviews. Alle presentatoren worden een voor een aan de tand gevoeld over de gebeurtenissen van het afgelopen jaar die voor hen bepalend waren. Privé zowel als zakelijk. We hebben negen indringende gesprekken voor de Premium Bazen klaar staan. Negen gesprekken waarin geen blad voor de mond wordt genomen, er geen taboes bestaan, soms harde woorden vallen en waar je een mooi inkijkje krijgt in het zieleleven van de geïnterviewde. Het is nu de hoogste tijd voor Kevin, de redacteur met het oog voor de obscure games.

Hoe bevalt de nieuwe baan voor Kevin?

Kevin, een zeer gewaardeerd lid van de Gamekings-familie, heeft sinds een jaar een nieuwe baan. Een baan die helemaal niks met gaming te maken heeft. Wat doet hij momenteel en waarom heeft hij voor deze opmerkelijke carrière switch gekozen? En mist hij het werk en de sfeer bij Blammo wel eens? Kevin is voorts bekend om zijn eigenzinnige game-smaak. Natuurlijk speelt de man ook regelmatig Triple A-titels, maar Kevin is vooral op zoek naar obscure games die hem een nieuwe en innovatieve spelervaring kunnen opleveren. Iets wat hij ook de basis laat zijn van zijn eigen stream kanaal. Als een van de weinige streamers in Nederland speelt hij bij vrijwel elke sessie een andere game. En dat is het teken van de pure liefhebber. En dat soort mensen hebben we graag bij Gamekings.

Welke game gaat de GOTY 2019 van Kevin zijn

Aan het eind van het interview wordt natuurlijk weer de persoonlijke top 10 van de geïnterviewde bekend gemaakt.  Een moment waar veel kijkers naar uitkijken. Welke tien games staken er volgens Kevin bovenuit en wat was zijn persoonlijke GOTY. We kunnen alvast één ding verklappen en dat is dat de inzendingen van de negen presentatoren nog nooit zo divers en all over the place waren. Het gaat dus een spannende bedoening worden. Ga er maar even lekker voor zitten en have fun!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch