Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview 2019 JJ: ‘Het was geen fijn game-jaar voor mij’

30/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van het jaar betekent bij Gamekings steevast de Eindejaarsinterviews. Alle presentatoren worden een voor een aan de tand gevoeld over de gebeurtenissen van het afgelopen jaar die voor hen bepalend waren. Privé zowel als zakelijk. We hebben negen indringende gesprekken voor de Premium Bazen klaar staan. Negen gesprekken waarin geen blad voor de mond wordt genomen, er geen taboes bestaan, soms harde woorden vallen en waar je een mooi inkijkje krijgt in het zieleleven van de geïnterviewde. Gamekings’ hoofdredacteur JJ is op het ‘strafbankje’ gaan zitten en Melle voelt hem stevig aan de tand. Dat wordt dus vuurwerk.

Hoe staat Premium er op dit moment voor?

JJ is de spil in het web bij Gamekings. Hij zet de lijnen uit en geeft leiding aan de redactie. Logisch dan ook dat Melle hem vraagt hoe hij vindt dat het gaat met de site, en dan voornamelijk de Premium service. Is Premium op het niveau waar JJ en het team willen dat het moet zijn? Zijn er nog snode plannen voor 2020 en zo ja welke? heeft hij nog heimelijke ambities? En hoe kijkt hij tegen het game-jaar 2019 aan? JJ houdt samen met Boris erg van de zakelijke kant van het verhaal. Daarom de vragen van Melle of het goed gaat met de industrie en wat het jaar 2020 gaat brengen? Iedereen weet dat JJ goed kan lullen dus ook dit uur zit je makkelijk uit.

Wat de GOTY 2019 van JJ is raad je NOOIT

Aan het eind van het interview wordt natuurlijk weer de persoonlijke top 10 van de geïnterviewde bekend gemaakt.  Een moment waar veel kijkers naar uitkijken. Welke tien games staken er volgens JJ bovenuit en wat was zijn persoonlijke GOTY. We kunnen alvast één ding verklappen en dat is dat de inzendingen van de negen presentatoren nog nooit zo divers en all over the place waren. Het gaat dus een spannende bedoeling worden. Ga er maar even lekker voor zitten en have fun!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch