Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview 2019 Jelle: ‘Er gaat een hoop voor mij veranderen’

29/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van het jaar betekent bij Gamekings steevast de Eindejaarsinterviews. Alle presentatoren worden een voor een aan de tand gevoeld over de gebeurtenissen van het afgelopen jaar die voor hen bepalend waren. Privé zowel als zakelijk. We hebben negen indringende gesprekken voor de Premium Bazen klaar staan. Negen gesprekken waarin geen blad voor de mond wordt genomen, er geen taboes bestaan, soms harde woorden vallen en waar je een mooi inkijkje krijgt in het zielenleven van de geïnterviewde. Jelle is aan zet. En hij heeft zoals altijd een hoop te vertellen.

‘Ik wil niet op de automatische piloot gaan werken’

2020 was alweer het dertiende jaar op rij dat Jelle dagelijks de burelen van Blammo Media binnen komt zetten. Altijd vrolijk en altijd vol zin om weer wat fraais te creëren. Hij mag zich dan ook een echte veteraan noemen. Dertien jaar een bepaalde klus doen is echter lang en dan ligt de neiging tot ‘lopendebandwerk’ op de loer. Je weet exact wat je moet doen en dus zet je lekker de automatische piloot aan. Jelle wil dit echter koste wat het kost voorkomen. Als iets Gamekings niet is, dan is het namelijk automatische piloot werk. We willen elke dag verrassen. Jelle al helemaal. Daarom gaat hij een aantal zaken in zijn leven veranderen. Spannond…

Welke game gaat de GOTY 2019 van Jelle zijn

Aan het eind van het interview wordt natuurlijk de persoonlijke top 10 van de geïnterviewde bekend gemaakt. Een moment waar veel kijkers naar uitkijken. Welke tien games staken er volgens Jelle bovenuit en wat was zijn persoonlijke GOTY. We kunnen alvast één ding verklappen en dat is dat de inzendingen van de negen presentatoren nog nooit zo divers en all over the place waren. Het gaat dus een spannende bedoeling worden. Ga er maar even lekker voor zitten en have fun!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch