Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview Jasper [Eindejaars 2023]

27/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we veel tradities. Dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, dat het koffieapparaat stuk is, dat alle items met Boris een gezellige chaos worden, dat we de maandag beginnen met Brievenmaandag en de week afsluiten met Einde van de Week Live en dat we altijd (iets) te laat beginnen met onze streams. Maar dé traditie is toch wel dat we elk jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. We hebben er tien voor je klaar staan de komende dagen. Tien Eindejaarsinterviews, inclusief het debuut van Jasper. Na een jaar lid te zijn van de familie mag ook hij los. En dus beleeft Jasper in deze video zijn vuurdoop. De Groninger bij Gamekings heeft plaats genomen in de zetel en Jelle hoort hem uit. Dit is het Eindejaarsinterview met Jasper.

Hoe beviel het eerste volle jaar als Gameking?

Jasper zit nu ruim een jaar bij Gamekings en heeft zeker al zijn stempel gedrukt op de content. Hij komt steevast goed beslagen ten ijs en zijn passie voor onder andere handhelds, VR en retrogames spat van het beeldscherm af. Jasper leidt een ander leven dan de rest van de crew. Hij woont anti-kraak, reist veel en is een multi-talent. Muziek maken, stemacteur zijn, DJ’en, een website vormgeven, hij draait er zijn hand niet voor om. Hoe was 2023 voor hem, zowel privé als zakelijk? Hoe was het om de eerste gametrips mee te maken? De antwoorden krijg je allemaal in deze video.

Eindejaarsinterview: De top tien games van Jasper

Een traditie binnen de traditie is de top GOTY. Welke tien games heeft Jasper op zijn lijst staan? En waarom? En zijn het er tien? Want dat hoeft niet. Bij Gamekings draait immers alles om smaak. Wat voor games heeft Jasper allemaal gespeeld? Hij is een alles vreter en speelt van alle redactieleden misschien wel het meest. Dus de top 10 van hem zou zo maar alle kanten op kunnen gaan. Welke games hebben het GOTY lijstje gehaald? En wat staat er op nummer 1?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch