Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview 2019 Daan: ‘Het echte leven begint nu pas’

26/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van het jaar betekent bij Gamekings steevast de Eindejaarsinterviews. Alle presentatoren worden een voor een aan de tand gevoeld over de gebeurtenissen van het afgelopen jaar die voor hen bepalend waren. Privé zowel als zakelijk. We hebben negen indringende gesprekken voor de Premium Bazen klaar staan. Negen gesprekken waarin geen blad voor de mond wordt genomen, er geen taboes bestaan, soms harde woorden vallen en waar je een mooi inkijkje krijgt in het zieleleven van de geïnterviewde. Het is dit keer de beurt aan Daan, die een belangrijk deel van zijn leven afsloot en aan iets nieuws begon.

Er veranderde in 2019 een hoop voor Daan

Voor Daan is er dit jaar een hoop veranderd. Hij studeerde af en betrok een nieuwe woning waar een hoop aan gedaan moest worden. Gelukkig dat Daan dankzij Planet Zoo weet hoe je moet (ver)bouwen, dus die klus is vast goed gekomen. Maar wat gaat Daan nu doen? Vaste baan? Freelancen? In welke tak of sport wil hij aan de slag? En hoe ziet hij zijn toekomst bij Gamekings? Natuurlijk wordt er ook nagebabbeld over de Azië en E3 trip die hij dit jaar maakte en waar hij als de vaste editor hele lange, doorwaakte nachten maakte. Hoe houdt hij dat vol? En hoe was het om samen met twee gasten drie dagen volle bak ziek te zijn in Vietnam? Dit wordt een interview vol mooie anekdotes dus.

Welke game gaat de GOTY 2019 van Daan zijn

Aan het eind van het interview wordt natuurlijk weer de persoonlijke top 10 van de geïnterviewde bekend gemaakt.  Een moment waar veel kijkers naar uitkijken. Welke tien games staken er volgens Daan bovenuit en wat was zijn persoonlijke GOTY. We kunnen alvast één ding verklappen en dat is dat de inzendingen van de negen presentatoren nog nooit zo divers en all over the place waren. Het gaat dus een spannende bedoeling worden. Ga er maar even lekker voor zitten en have fun!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch