Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview 2019 Boris: ‘Game-industrie is niet goed bezig’

31/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van het jaar betekent bij Gamekings steevast de Eindejaarsinterviews. Alle presentatoren worden een voor een aan de tand gevoeld over de gebeurtenissen van het afgelopen jaar die voor hen bepalend waren. Privé zowel als zakelijk. We hebben negen indringende gesprekken voor de Premium Bazen klaar staan. Negen gesprekken waarin geen blad voor de mond wordt genomen, er geen taboes bestaan, soms harde woorden vallen en waar je een mooi inkijkje krijgt in het zieleleven van de geïnterviewde. We hebben nu acht interviews achter de rug. En dat betekent dat de grote eindbaas Boris, geheel volgens de traditie, de reeks aan Eindejaarsinterviews afsluit.

Boris neemt nooit een blad voor zijn mond, ook dit keer niet

Boris is Boris. Een uitgesproken gast die altijd zegt wat hij denkt. Neemt nooit een blad voor zijn mond. Heeft ie nooit gedaan en doet hij nu dus nog steeds niet. Deze manier van uiten maakt hem tot een van de meest populaire redacteuren. Als Boris bij een item zit dan weet je in ieder geval dat het niet saai wordt. Het is ook iemand met een uitgesproken wereldbeeld. Hij steekt veel energie en passie in de Bitcoin beweging en van een conspiracy of twee is hij niet vies. Ook wat games betreft uit Boris zich altijd meer dan duidelijk. Kijk maar naar de Peepshow, wat in een jaar tijd tot het populairste item op Gamekings.tv uitgeroeide. Waarom? Omdat we kritisch zijn en niet bang zijn om een mening te geven. En Boris al helemaal niet. Als Melle, ook iemand die flink sceptisch tegen de wereld en de game-industrie in het algemeen aankijkt, dan aanschuift voor een goed gesprek, dan weet je dat je spektakel gaat krijgen.

Welke game gaat de GOTY 2019 van Boris zijn

Aan het eind van het interview wordt natuurlijk weer de persoonlijke top 10 van de geïnterviewde bekend gemaakt.  Een moment waar veel kijkers naar uitkijken. Welke tien games staker er volgens Boris bovenuit en wat was zijn persoonlijke GOTY. We kunnen alvast één ding verklappen en dat is dat de inzendingen van de negen presentatoren nog nooit zo divers en all over the place waren. Het gaat dus een spannende bedoeling worden. Ga er maar even lekker voor zitten. Rest ons je alvast een prettig uiteinde en een gelukkig 2020 te wensen!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch