Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview 2019 Koos: ‘Gamers zijn modern-day avonturiers’

28/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van het jaar betekent bij Gamekings steevast de Eindejaarsinterviews. Alle presentatoren worden een voor een aan de tand gevoeld over de gebeurtenissen van het afgelopen jaar die voor hen bepalend waren. Privé zowel als zakelijk. We hebben negen indringende gesprekken voor de Premium Bazen klaar staan. Negen gesprekken waarin geen blad voor de mond wordt genomen, er geen taboes bestaan, soms harde woorden vallen en waar je een mooi inkijkje krijgt in het zieleleven van de geïnterviewde. Dit keer is het de beurt aan Koos.

Hoe was het jaar voor de man die elke dag vanuit ‘Duitsland’ naar Blammo komt

Koos is met Jelle en JJ een van de drie kantoorpikkies bij Blammo. Zijn verantwoordelijkheid ligt vooral bij marketing en social media, maar als presentator en redacteur laat hij zich ook niet onbetuigd. Hij is meer dan regelmatig in de studio te vinden en met Jelle vormt hij een onverwoestbaar duo bij het populaire Filmkings. Wat natuurlijk net zo goed Superherokings had kunnen heten. Maar dat is een andere discussie. Hoe was het jaar voor Koos? Ging het bijvoorbeeld goed met zijn eigen stream-kanaal? Hoe kijkt hij aan tegen de grote Gamekings-community die behoorlijk goed het mondje kan roeren. En wat is dat toch de hele tijd met die ‘ok boomer’ discussie op de redactie?

Welke game gaat de GOTY 2019 van Koos zijn

Aan het eind van het interview wordt natuurlijk weer de persoonlijke top 10 van de geïnterviewde bekend gemaakt.  Een moment waar veel kijkers naar uitkijken. Welke tien games staken er volgens Koos bovenuit en wat was zijn persoonlijke GOTY. We kunnen alvast één ding verklappen en dat is dat de inzendingen van de negen presentatoren nog nooit zo divers en all over the place waren. Het gaat dus een spannende bedoeling worden. Ga er maar even lekker voor zitten en have fun!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch