Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2018: Skate

21/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel eindigt het jaar op Gamekings.tv altijd met de Eindejaarsinterviews. En tradities moet je eigenlijk nooit breken. Zeker niet met een traditie waar een zeer groot van de community elk jaar weer naar uitkijkt. En terecht. Alle presentatoren nemen het afgelopen jaar door en sluiten af met hun top 10 games van het jaar. En dat doen ze zonder enige terughoudendheid. Hoe is het jaar voor hen verlopen, qua gaming en werk, maar ook privé? Wat viel er op, wat was kut en wat juist super tof? Melle heeft dit jaar de taak toebedeeld gekregen om de gasten kritisch te interviewen. En je weet vanuit het verleden dat hij die rol serieus neemt en de presentatoren niet laat wegkomen met slappe of ontwijkende antwoorden. In de allereerste aflevering neemt traditioneel een van de populairste presentatoren van Gamekings plaats in de stoel. We hebben het natuurlijk over Skate.

Wat er ook gebeurt, Skate blijft altijd Skate

Melle zit nu op de plek waar Skate vorig jaar zat. Toen was Skate de interviewer. Maar we wisselen graag af bij Gamekings en met twee goede interviewers kan dat. Hoe was het jaar van Skate? Nou, eigenlijk zoals het jaar daarvoor. Skate is namelijk altijd Skate. Hij doet zijn eigen ding, leeft zijn eigen leven en is steady as a rock. Hij houdt nog evenveel van games als toen hij 18 was en neemt zijn taak als criticus van games nog even serieus. Met streamen heeft hij een zelfs een nieuwe uitlaatklep gevonden voor zijn passie. Tot diep in de nacht speelt hij tijdens de Late Night Skate Night de games die hij persoonlijk vet vindt. Met die aanpak, wars van enige commercie, heeft hij een eigen publiek weten te vinden.

Ook voor Gamekings is Skate nog steeds erg belangrijk. Met zijn nuchtere kijk op games weet hij zijn reviews altijd op een hoog niveau af te werken. Geheid dus dat veel mensen benieuwd zijn naar Skate zijn mening over het gamejaar 2018 en zijn top 10. Enjoy!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch