Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2018: Sjaak

23/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel eindigt het jaar op Gamekings.tv altijd met de Eindejaarsinterviews. En met tradities moet je eigenlijk nooit breken. Zeker niet met een traditie waar een zeer groot van de community elk jaar weer naar uitkijkt. En terecht. Alle presentatoren nemen het afgelopen jaar door en sluiten af met hun top 10 games van het jaar. En dat doen ze zonder enige terughoudendheid. Hoe is het jaar voor hen verlopen, qua gaming en werk, maar ook privé? Wat viel er op, wat was kut en wat juist super tof? Melle heeft dit jaar de taak toebedeeld gekregen om de gasten kritisch te interviewen. En je weet vanuit het verleden dat hij die rol serieus neemt en de presentatoren niet laat wegkomen met slappe of ontwijkende antwoorden.

‘Zeg wat er op je hart ligt of houdt je mond’, Met dat motto gaat Melle dit keer tegenover Sjaak zitten. Dé esports-kenner bij Gamekings en dé man die dit jaar voor het eerst Firstlook Festival logistiek in elkaar mocht steken. Was me dus een jaartje wel voor de immer vrolijke Zaankanter en dus vragen te over.

Sjaak moest in 2018 aan de bak.

Nu Rowan, de man die bijna tien jaar lang verantwoordelijk was voor de opbouw van Firstlook Festival, een andere baan heeft, was het zijn beurt. Hoe beviel hem deze klus? En was hij happy met de afloop? Daarnaast is er natuurlijk de tijd voor dé passie van Sjaak, Esports. Hij is oprichter van het competitieplatform Esportswall en de bedenker van de City League. Deze laatste league beleefde dit jaar haar première. Hoe ging dat? En wat brengt de toekomst? En hoe staat het met Esports in het algemeen? Als je denkt dat Melle weinig met Esports heeft, dan klopt dat. Dat wil echter niet zeggen dat hij er geen goede en kritische vragen over kan stellen. En dus ontspint zich een leuk en spannend interview.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch