Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2018: Melle

27/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel eindigt het jaar op Gamekings.tv altijd met de Eindejaarsinterviews. En met tradities moet je eigenlijk nooit breken. Zeker niet met een traditie waar een zeer groot van de community elk jaar weer naar uitkijkt. En terecht. Alle presentatoren nemen het afgelopen jaar door en sluiten af met hun top 10 games van het jaar. En dat doen ze zonder enige terughoudendheid. Hoe is het jaar voor hen verlopen, qua gaming en werk, maar ook privé? Wat viel er op, wat was kut en wat juist super tof? Melle heeft dit jaar de taak toebedeeld gekregen om de gasten kritisch te interviewen. En je weet vanuit het verleden dat hij die rol serieus neemt en de presentatoren niet laat wegkomen met slappe of ontwijkende antwoorden.

Echter, bij één interview zit Melle zelf op de bank. En jezelf interviewen kan natuurlijk wel, maar het levert nooit spraakmakende content op. En dus nam Boris de rol van interviewer over. Is toch ook instant classic materiaal niet waar…

Waar was Melle dit jaar?

Een vraag die veel kijkers op zeker in dit interview beantwoord willen hebben, is waar Melle dit jaar was. Zeker de laatste paar maanden kwam zijn hoofd niet vaak op de site voor. Terwijl veel kijkers steevast volle bak genieten van zijn immer cynische en bijtende commentaar op games, films en series. En wat heeft hij precies allemaal gedaan dit jaar? We weten dat Melle TV-producties regisseert en edit, maar welke dan? En had hij dan nog tijd om games te spelen? Zo ja, welke? Wat vond hij van het gamejaar 2018? En hoe zat het met zijn andere passie: films en series kijken. Nog mooie en minder mooie dingen gezien? Eén ding weet je in ieder geval zeker, als Melle iets zegt, dan is het recht voor zijn raap. Hij is niet van de halfslachtige antwoordjes. maak je dus maar op voor een tientallen minuten fijne content!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch