Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2018: Koos

30/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel eindigt het jaar op Gamekings.tv altijd met de Eindejaarsinterviews. En met tradities moet je eigenlijk nooit breken. Zeker niet met een traditie waar een zeer groot van de community elk jaar weer naar uitkijkt. En terecht. Alle presentatoren nemen het afgelopen jaar door en sluiten af met hun top 10 games van het jaar. En dat doen ze zonder enige terughoudendheid. Hoe is het jaar voor hen verlopen, qua gaming en werk, maar ook privé? Wat viel er op, wat was kut en wat juist super tof? Melle heeft dit jaar de taak toebedeeld gekregen om de gasten kritisch te interviewen. En je weet vanuit het verleden dat hij die rol serieus neemt en de presentatoren niet laat wegkomen met slappe of ontwijkende antwoorden. Koos weet dus wat hem te verwachten staat en is goed voorbereid op de bank gaan zitten.

Koos verhief het kotsen tot kunst in 2018

Dit is het tweede jaar van Koos als presentator bij Gamekings. En zoals zo vaak voelen nieuwe presentatoren zich na een jaar een beetje op hun plek. De eerste zenuwen zijn er af, ze zien de camera’s in de studio niet meer en hebben een dikke huid ontwikkelt tegen de hatelijke opmerkingen vanuit de community in de comments. En Koos kreeg nog wel eens een sneer naar zijn hoofd. Maar Koos is Koos. Iemand met een duidelijke mening en iemand die zich graag uit. De trips naar Taipeh en de E3 waren bijvoorbeeld een stuk saaier geworden als onze flamboyante Arnhemmer niet mee was geweest. Eigenhandig verhief hij het kokhalzen en kotsen bijvoorbeeld tot een ware kunstvorm. En kotsen is content.

Maar ook op gamegebied staat Koos zijn mannetje. Als hij fan is van een spel of een merk dan laat hij dat weten. En vind hij iets helemaal niks, dan lult hij er ook niet om heen. En dan pas je bij Gamekings. Bij ons moet je jezelf zijn en niet mensen naar de mond praten. Anders is er geen discussie en dus geen Gamekings. Veel plezier met een klein uurtje Koos.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch