Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2018 vanuit Bennekom: Kevin

24/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel eindigt het jaar op Gamekings.tv altijd met de Eindejaarsinterviews. En tradities moet je eigenlijk nooit breken. Zeker niet met een traditie waar een zeer groot van de community elk jaar weer naar uitkijkt. En terecht. Alle presentatoren nemen het afgelopen jaar door en sluiten af met hun top 10 games van het jaar. En dat doen ze zonder enige terughoudendheid. Hoe is het jaar voor hen verlopen, qua gaming en werk, maar ook privé? Wat viel er op, wat was kut en wat juist super tof? Kevin zit dit keer klaar voor zijn Eindejaarsinterview… in zijn huis. Na een kleine twee jaar verliet de man de redactie voor een nieuw baan. En vanwege een groot project kon hij de afgelopen weken niet naar de redactie komen. Gelukkig heeft ie een dikke stream setup.

Kevin is altijd op zoek naar de kleine, onbekende pareltjes

Waarom heeft hij deze move naar de nieuwe baan gemaakt? Hij was een gewaardeerd lid van de redactie en veel kijkers hielden van zijn nuchtere kijk op de gameswereld. Hij was ook iemand die altijd op zoek was naar de kleine, onbekende pareltjes. Heeft ie nog wat gevonden of was het een mager jaar. En hoe ziet zijn verdere ‘loopbaan’ eruit bij Gamekings? Zijn nieuwe baan echt heeft helemaal niks met gaming te maken. Het kan toch niet zo zijn dat hij zijn passie geheel en al vaarwel zegt? En hoe gaat het met zijn streaming carriere? Hij pakt dat totaal anders aan dan bijvoorbeeld Skate en Koos in die zin dat hij constant andere games speelt. Geen pleasers hier.

We hebben dus een hoop vragen naar Bennekom gestuurd. Zo was er ook nog zijn monsterklus bij Firstlook Festival waar hij alle techniek voor zijn rekening nam. Mensen raken om minder in paniek. Wordt dus een spannende video. Vanuit Bennekom. Enjoy!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch