Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2018: JJ

25/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel eindigt het jaar op Gamekings.tv altijd met de Eindejaarsinterviews. En met tradities moet je eigenlijk nooit breken. Zeker niet met een traditie waar een zeer groot van de community elk jaar weer naar uitkijkt. En terecht. Alle presentatoren nemen het afgelopen jaar door en sluiten af met hun top 10 games van het jaar. En dat doen ze zonder enige terughoudendheid. Hoe is het jaar voor hen verlopen, qua gaming en werk, maar ook privé? Wat viel er op, wat was kut en wat juist super tof? Melle heeft dit jaar de taak toebedeeld gekregen om de gasten kritisch te interviewen. En je weet vanuit het verleden dat hij die rol serieus neemt en de presentatoren niet laat wegkomen met slappe of ontwijkende antwoorden.

Als er iets niet tof was op Gamekings of Firstlook Festival dan was dat feitelijk JJ’s schuld

‘Zeg wat er op je hart ligt of houd je mond’. Met dat motto gaat Melle tegenover JJ zitten. De hoofdredacteur van Gamekings en de content manager van Firstlook Festival. Als je dus iets niet tof vond dit jaar aan de site of het event, dan is dat feitelijk zijn schuld. En dat is een uitstekende insteek voor een boeiend gesprek.

Hoe verliep JJ’s tweede jaar als hoofdredacteur? Heeft hij het gevoel dat hij in 2018 meer zijn stempel op de content heeft kunnen drukken? En als dat het geval is, waar blijkt dat dan uit? Wat  voor ideeën, wensen en dromen heeft hij als het om Gamekings.tv gaat voor het komende jaar? En hoe kijkt hij terug op Firstlook Festival? Er was wel het een en ander veranderd. Waarom? En waar gaat het naartoe? Natuurlijk moest Melle het ook even hebben over de stand van zaken in de game-industrie. Want dat is iets wat JJ (en Boris) enorm intrigeert. Gaat het goed met de industrie of was 2018 een rampjaar?  Maak je klaar voor een openhartig gesprek.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch