Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2018: Jelle

29/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel eindigt het jaar op Gamekings.tv altijd met de Eindejaarsinterviews. En tradities moet je eigenlijk nooit breken. Zeker niet met een traditie waar een zeer groot van de community elk jaar weer naar uitkijkt. En terecht. Alle presentatoren nemen het afgelopen jaar door en sluiten af met hun top 10 games van het jaar. En dat doen ze zonder enige terughoudendheid. Hoe is het jaar voor hen verlopen, qua gaming en werk, maar ook privé? Wat viel er op, wat was kut en wat juist super tof? Melle heeft dit jaar de taak toebedeeld gekregen om de gasten kritisch te interviewen. En je weet vanuit het verleden dat hij die rol serieus neemt en de presentatoren niet laat wegkomen met slappe of ontwijkende antwoorden. In dit interview is Jelle aan de beurt. De vormgever van Gamekings.tv heeft een druk jaar achter de rug. Hoogste tijd om die 365 dagen eens goed door te nemen.

Jelle was regisseur en gangmaker van de drie grote buitenlandse trips

Jellle is zoals iedereen weet verantwoordelijk voor het uiterlijk van elke uiting die het kantoor van Blammo Media en Blammo Events verlaat. Van de items zelf tot de logo’s en de bumpers die je ziet op Gamekings.tv tot de promo’s en de boarding op Firstlook Festival. Waar was hij dit jaar het meest trots op? En wat was voor hem de moeilijkste klus? Hij is ook de regisseur en gangmaker achter de drie grote buitenlandse trips die Gamekings dit jaar maakte. Hoe pakte dat uit? Kan hij ook nog genieten nu hij ook de verantwoordelijkheid heeft?

Daarnaast is Jelle en groot fan van open wereld games waar hij zijn ‘eigen ding’ kan doen. Whatever that may be. Hoe was dit jaar op dat vlak voor hem. Deed Fallout 76 hem pijn? En hoe beviel Red Dead Redemption 2?  Dit en meer zie je in het Eindejaarsinterview met Jelle.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch