Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2018: Daan

28/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel eindigt het jaar op Gamekings.tv altijd met de Eindejaarsinterviews. En met tradities moet je eigenlijk nooit breken. Zeker niet met een traditie waar een zeer groot van de community elk jaar weer naar uitkijkt. En terecht. Alle presentatoren nemen het afgelopen jaar door en sluiten af met hun top 10 games van het jaar. En dat doen ze zonder enige terughoudendheid. Hoe is het jaar voor hen verlopen, qua gaming en werk, maar ook privé? Wat viel er op, wat was kut en wat juist super tof? Melle heeft dit jaar de taak toebedeeld gekregen om de gasten kritisch te interviewen. En je weet vanuit het verleden dat hij die rol serieus neemt en de presentatoren niet laat wegkomen met slappe of ontwijkende antwoorden. Dit keer is Daan aan de rug. Het jongste lid van de Gamekings-familie en de man die verantwoordelijk was voor de prachtige items tijdens de Asia- Tokyo Game Show- en E3 roadtrips.

200 man die zes uur lang keken naar Daan die zat te editten

Melle is zelf ook een editor en dus benieuwd naar het reilen en zeilen van Daan dit jaar bij Gamekings. Hoe beviel het hem om een aantal keer dik een week lang steeds midden in de nacht te moeten editten terwijl de rest aan het feesten of pitten was? Geniet hij daarvan of hoort het er nu eenmaal bij? En hoe ervoer hij de drie grote trips die hij maakte dit jaar? Daan is ook klaar met zijn studie. Wat gaat hij in 2019 doen behalve dan af en toe acte de présence geven op Gamekings.tv? Heeft hij duidelijke ideeën over zijn toekomst?

En dan natuurlijk het gamejaar 2018. Daan is een groot fan van sandbox games en shooters die je samen met een aantal vrienden kunt spelen. Hoe ziet hij in dat opzicht de buit van het afgelopen jaar? Als Fallout 76-fan moet hij de afgelopen maanden toch pijn hebben geleden? Voor alle antwoorden op deze vragen, check snel het Eindejaarsinterview met de jongste en langste man op de redactie.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch