Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2018: Boris

31/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel eindigt het jaar op Gamekings.tv altijd met de Eindejaarsinterviews. En met tradities moet je eigenlijk nooit breken. Zeker niet met een traditie waar een zeer groot van de community elk jaar weer naar uitkijkt. En terecht. Alle presentatoren nemen het afgelopen jaar door en sluiten af met hun top 10 games van het jaar. En dat doen ze zonder enige terughoudendheid. Hoe is het jaar voor hen verlopen, qua gaming en werk, maar ook privé? Wat viel er op, wat was kut en wat juist super tof? Melle heeft dit jaar de taak toebedeeld gekregen om de gasten kritisch te interviewen. En je weet vanuit het verleden dat hij die rol serieus neemt en de presentatoren niet laat wegkomen met slappe of ontwijkende antwoorden.

‘Zeg wat er op je hart ligt of houdt je mond’. Met dat motto gaat Melle tegenover Boris zitten. De grote kale leider van het bonte gezelschap wat Gamekings heet, mag zoals elk jaar weer de reeks Eindejaarsinterviews afsluiten. Want, we zeiden het al eerder, met goede tradities moet je nooit breken.

Op het eerste gezicht zou je zeggen dat 2018 een lastig jaar was voor Kale B

Hoe was het jaar voor Boris? Op het eerste gezicht zou je zeggen dat 2018 een moeilijk periode was voor hem. De industrie deed, zeker in het laatste half jaar, rare dingen en dat trekt hij vaak slecht, zijn grote liefde Battlefield V bekoorde hem niet, de bitcoin ging niet bepaald omhoog én hij moest, noodgedwongen, weer vlees gaan eten. Of zitten we nu helemaal mis? Zijn dit enkel aannames en verrast Boris ons met een uur aan pure positiviteit en liefde. We weten het niet. Wat we wel weten is dat Boris altijd goed is voor enkele goede quotes en nooit een blad voor zijn mond neemt. Een waardige afsluiter van deze reeks dus!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch