Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2016 met Skate

26/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na 15 jaar is deze man nog altijd één van de gezichten van Gamekings. Je ziet Skate bijna dagelijks in de webitems, hij laat zich vaak zien in de televisieafleveringen en hij was een podiumbeest tijdens Firstlook Festival, waar Skate natuurlijk ook de host van de 15th year anniversary Gamekings party was. Voor al zijn highlights en vooruitzichten, check je dit Eindejaarsinterview 2016 met Skate!

Aan Melle de eer om Skate dit jaar weer te mogen interviewen. Wat voor hem een goed moment is om over zijn carrière te vragen. Bijvoorbeeld iets wat Skate in 2016 veel heeft gedaan en waar volgens hem nog meer te halen valt, is streamen. Veel vrijdagmiddagen is Skate te vinden in de livestream vanuit de studio hier bij Blammo, maar nog veel vaker is hij op zijn eigen kanaal te vinden. Iets wat hij dit jaar goed heeft opgezet. Zo heeft hij direct contact met de community en kan hij toch één van zijn grote passies uit blijven voeren, namelijk gamen. Hier kan je in 2017 zeker nog veel meer van verwachten.

Daarnaast heeft Skate ook een aantal lijstjes meegenomen. Naast zijn top 10 van 2016, zijn er ook zeker wel een aantal games waar hij erg naar uit kijkt in 2017. Dit alles kun je natuurlijk vinden in het Eindejaarsinterview 2016 met Skate!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch