Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2016 met Karim

29/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn dit jaar een paar nieuwe gezichten wat betreft de eindejaarsinterviews. Zo is het ook Karim zijn ontgroening in de rode stoel, inclusief kerstbomen en lichtjes setting, bam! Karim is sinds dit jaar presentator bij Gamekings en hij zorgt ervoor dat de kijkers op de website zijn voorzien van hun dagelijkse portie nieuws. In dit interview vertelt Karim over zijn 2016 vol grote ontwikkelingen, niet alleen werkgerelateerd, maar ook op persoonlijk vlak. En wie kan de man, berucht om zijn one-liner: “slik die shit”, nou beter interviewen, dan Blammo-baas Boris? Check dit Eindejaarsinterview 2016 met Karim!

Dat 2016 voor Karim een staartje had, is vast niemand ontgaan. Dat is dan ook iets waar Boris zeker een aantal vragen over gaat stellen. Dat het een goed leermoment is geweest, is wel duidelijk. Maar er zijn ook een boel positieve ontwikkelingen! Meer verantwoordelijkheid bij Gamekings en ook meer cameratijd. Karim heeft een uitgesproken mening en is in hart en nieren gamer, een ideale combinatie voor een Gamekings presentator.

Ook mag de top 10 niet bij Karim ontbreken en heeft hij een interessant lijstje opgeteld, er zijn zelfs 3 titels afkomstig van één franchise. Benieuwd om welke games dit gaat? Check dan hier het Eindejaarsinterview 2016 met Karim!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch