Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2016 met Emiel

01/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Emiel, ook wel die Indie guy van Gamekings genoemd, heeft veel meegemaakt in 2016. Tegenover hem zit ditmaal Skate, die naar al zijn highlights en vooruitzichten zal vragen. Uiteraard mag zijn top 10 ook niet ontbreken. Hoeveel indie games daarin zitten, kunnen jullie zien in dit Eindejaarsinterview 2016 met Emiel.

Wie aanwezig was tijdens de 15th year anniversary Gamekings Party, is waarschijnlijk wel getuige geweest dat Emiel afscheid heeft genomen van een symbool. Het leek JJ een goed idee om, ongeacht de verkoopcijfers van Emiel zijn mobile game ‘Should Shoot’, toch in het script te zetten dat het staartje eraf geknipt zou worden. Tot iedereens grote verbazing, werd dit doorgezet. Gelukkig hebben we de beelden nog om dit gouden moment te herbeleven.
Daarnaast mocht Emiel ook een aantal keer op trip, welke zeker terug te vinden zijn in zijn highlights van 2016. Denk aan No sleep till Tokyo tijdens de Tokyo Game Show trip, maar ook de heerlijke chemie tussen Emiel en Lucas tijdens BlizzCon trip naar Anaheim, Californië.
Ook wordt er gesproken over zijn werk, zijn ervaringen op de HKU als docent, maar ook een nieuwe game waaraan hij werkt. Wat hij hierover al wel kan vertellen, zie je natuurlijk in dit Eindejaarsinterview 2016 met Emiel!

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch