Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2016 met Dennis

27/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaja, de filmbaas bij Blammo krijgt natuurlijk ook een plekje in de drukke week vol eindejaarsinterviews. Dennis praat met passie (bijna) wekelijks hier over films in de vaste rubriek: “Filmkings” en brengt jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes in filmland. Daarnaast kun je altijd een review van een vette film verwachten. Je zou wel kunnen stellen dat deze man ‘film’ ademt, benieuwd naar zijn favoriete films van 2016? Check dan dit Eindejaarsinterview 2016 met Dennis.

Voor Dennis was het een goed filmjaar. Hij heeft helaas nog niet alle films kunnen zien die hij had willen zien, maar hij heeft al wel zodanig veel films dit jaar gezien, dat hij wel moeite had met het maken van een top 10. Sommigen zijn niet geheel onverwacht, zo zit er zeker een superheldenfilm in, maar ook een titel van een andere grote franchise, maar ook zeker wel een paar verrassingen. Ook is er ruimte voor een paar persoonlijke vragen. Ook Dennis heeft werkgerelateerde highlights, zo heeft hij twee bijzondere mensen uit de filmwereld mogen interviewen en is hij toffe dingen van plan met Filmkings voor volgend jaar!

Benieuwd naar alle highlights van 2016 van Dennis? Check dan zijn eindejaarsinterview voor zijn favoriete momenten, films, series en veel meer!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch