Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2012 met Skate

02/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate The Great is op deze tweede januari aan de beurt om zijn verhaal aan jou te vertellen. Dennis stelt natuurlijk de vragen en raakt een gevoelige snaar bij jouw favoriete DJ. Check het eindejaarsinterview 2012 met Skate voor zijn emotionele verhaal over zijn carrière als DJ, inspiratiebronnen en natuurlijk de top 10 games van 2012.

Wat blijkt? Skate wordt volwassen. Bij een volwassen man hoort natuurlijk een volwassen naam. Daarom denkt de techno-DJ erover zijn artiestennaam te veranderen van Skate naar iets anders. Kun je al raden wat? Juist: Richard ‘fucking’ Simon. Deze volwassen naam past beter bij Richard zoals hij nu is. Hij vertelt in dit eindejaarsinterview 2012 met Skate wat zijn oude nickname bij hem oproept en waarom je volgend jaar het eindejaarsinterview met Richard ‘fucking’ Simon gaat kijken.

Na dit diepgaande vraaggesprek, vindt Dennis het tijd voor iets anders: games. Ook Skate, zo ken je hem nu nog namelijk, speelt natuurlijk veel games op de redactie en in zijn appartement. Je hebt natuurlijk Skate zijn Black Ops 2 challenge gezien. In 48 uur probeerde hij zijn Prestige rang te behalen, maar helaas lukte hem dat net niet. Of hij de game daardoor minder top is gaan vinden, zie je in het Eindejaarsinterview 2012 met Skate.

Ook komen er andere games aan bod. Er zijn natuurlijk meer shooters dan alleen de laatste Call of Duty en je bent vast benieuwd op welke plaats Skate die op zijn ranglijst heeft geplaatst. Halo 4? Far Cry 3? Misschien skipt hij ze helemaal wel, omdat Black Ops 2 voor hem de gekroonde koning is. Daarnaast houdt Skate net als JJ van voetbal. JJ heeft al meerdere keren aangegeven de nieuwe FIFA 13 geweldig te vinden, maar of deze DJ net zo enthousiast is? Check dus een emotioneel verhaal van Richard Simon, zijn uitgebreide top 10 van 2012 en de bron van al zijn inspiratie in dit eindejaarsinterview 2012 met Skate.Eindejaarsinterview 2012 met Skate

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch