Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2012 met Jelle

25/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Art director Jelle ‘RPG Elementje’ Kunst volgt regisseur Martin zijn voetstappen in de sneeuw. Het eindejaarsinterview 2012 met Jelle is namelijk het tweede interview dat Dennis voor jou heeft gedaan. Dennis stelde de vormgever van Gamekings alle vragen die je maar kunt hebben over de nieuwste muziek, zijn eigen band en de voorliefde voor games met een RPG elementje.

Als je aan Jelle denkt, denk je aan muziek. Naast vormgever van deze website en de assets voor het TV-programma, is hij namelijk dé muziekkenner van de redactie. Dit jaar is hij een nieuw genre ingedoken, waarover hij graag vertelt. Ook speelt hij nog steeds in één van de bands die hij oprichtte en blikt hij terug op het muzikale verleden van 21 Gun Salute.

Gamen is Jelle zijn andere passie en Dennis vroeg hem net als al jouw andere favoriete presentatoren een eind top 10 samen te stellen. Natuurlijk staan er hybride games in zijn eindlijst die naast bijvoorbeeld shooter, ook een deel roleplaying zijn. Maar of zo’n game zijn ranglijst dit jaar aanvoert? Samen met Martin voorspelde je in de comments van het vorige interview de nummer één van Jelle. In dit uitgebreide eindejaarsinterview 2012 met Jelle vertelt de vormgever jou eerst zijn top 10 en kom je er daarna achter of jullie goed gokten of er finaal naast zaten.

Jelle vertelt vol enthousiasme over alle games die hem dit jaar opvielen en moet bekennen dat daar ook een aantal games bij zitten die hij helaas niet heeft kunnen spelen. Naast zijn rol in de band Feast en zijn werk als presentator, art director én editor heeft hij namelijk niet onbeperkt de tijd om alle games te spelen die op zijn pad komen. Heb jij net als Jelle keuzes moeten maken in de games die je dit jaar checkte? Deed je dat vanwege tijdgebrek of geldnood en heb je naderhand spijt van een keuze, omdat die ene game die je skipte toch game of the year materiaal bleek te zijn? Check dan jouw lotgenoot in dit eindejaarsinterview 2012 met Jelle en deel de ervaring uit in de comments hieronder.Eindejaarsinterview 2012 met Jelle

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch