Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2012 met Boris

31/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het jaar zit er op en dat betekent dat de tijd is aangebroken voor het laatste eindejaarsinterview van 2012. Boris mag dit jaar afsluiten en hij heeft een jaar gehad waarin hij persoonlijk veel is veranderd. Wat dit precies inhoudt, zul je toch echt zelf moeten uitvinden in het Eindejaarsinterview 2012 met Boris!

Een hele tijd geleden was Boris vaak te vinden met een sappige hamburger in zijn hand, maar toen werd hij vader en ging hij beter nadenken over wat hij nou eigenlijk allemaal in zijn lichaam stopte. Hierover wil hij wel iets kwijt en het eindejaarsinterview vond hij de perfecte gelegenheid om dat te doen. Wat “dat” precies is, vertelt hij in het interview zelf. Het heeft iets te maken met een verkiezing van Wakker Dier.

Natuurlijk heeft Boris dit jaar ook bakken aan games gespeeld. Maar heeft hij dit ook met plezier gedaan? Er zijn natuurlijk dit jaar veel sequels en prequels van de persen gerold en er is weinig ruimte geweest voor echte originaliteit en innovatie. Ziet Boris dat ook zo? Of heeft hij toch weten te snoepen van al die blockbusters.

Ook wijdt Boris uit over hoe hij denkt dat het met de industrie gaat. We kunnen er lang omheen draaien, maar de crisis in de gamesindustrie is een feit. Ondanks de financiƫle tegenslagen gebeurt er toch veel. Met het oog op de waarschijnlijke onthullingen van de PlayStation 4 en Xbox 720, wat denkt hij dat er staat te gebeuren met de industrie in 2013? Dennis wist hem uit te lokken om even in zijn glazen bol te kijken en zijn visie op de nabije toekomst van games te geven.

Dan is het tenslotte als vanouds tijd om er een top tien uit te persen. Van alle games die Boris dit jaar gespeeld heeft, heeft hij er tien op een rijtje gezet waar hij het meeste plezier aan heeft beleefd. Kijken dus, naar deze mooie afsluiter van 2012: het Eindejaarsinterview 2012 met Boris!

Eindejaarsinterview 2012 met Boris

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch