Menu Premium
Loading...

[Eindejaars 2021] Onze voorspellingen voor 2022 (deel 2)

02/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Happy Newyear dus!!! Nog een keer de beste wensen van de gehele Gamekings crew. En zoals we gisteren al zeiden, hoe kan je een nieuw jaar beter beginnen dan door een zwikkie voorspellingen te posten over 2022? Kortom, hoe gaat dat jaar eruit zien? Gaan we (hopelijk) eindelijk de positieve kant op? Gaat de ellendige Covid voorbij zijn? Gaan de echte next gen games nu ook daadwerkelijk uitkomen? En wat staat er verder te gebeuren in dit jaar? Gaan we grote veranderingen zien in de gamesindustrie? Komen er verrassingen aan? Zit Bobby Kotick nog steeds op zijn plek? Je gaat horen en zien in dit eerste deel van de voorspellingen voor het jaar 2022.

Gaan we in 2022 eindelijk weer op trip

In 2021 konden we niet echt op trip. Natuurlijk gingen we soms op weg met Premiumvision. Maar dat mag geen naam hebben. Echt al te ver was het doorgaans niet. Fysieke evenementen waren er ook niet. Gaan we in 2022 eindelijk fysiek op reis naar buitenland? Mag en kan het? Weten we nog hoe het moet? En gaat er weer een E3 komen? Gaat Gamescom met haar insane drukte door? Of zitten we toch opnieuw een jaar lang vooral ‘thuis’. Met als vervolgvraag: Als we naar de E3 gaan, is de beurs nog hetzelfde? Of zijn het alleen maar losstaande evenementen in dezelfde periode? Wat gaan we verder voor de rest nog meer meemaken in het nieuwe jaar. Welke games worden er bijvoorbeeld aangekondigd?

Gaat GTA 6 dan toch echt worden aangekondigd

De legendarische maand februari komt er aan. Hoe vet gaat dat wel niet worden? Wordt 2022 daarmee een beter gamejaar? Komt Rockstar Games met de aankondiging van GTA 6? Gaat de NFT dé hype van 2022 worden? Of is de weerzin bij gamers jegens deze non fungible tokens zo groot dat het allemaal met een sisser afloopt? We gaan overal onze voorspellingen op los laten. En dat doen we zonder gedraal of mitsen of maren. Geen politieke uitspraken. Als we het mis hebben, horen we dat aan het eind van 2022 wel.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch