Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

[Eindejaars 2021] Eindejaarsinterview Steven

28/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we al jarenlang een traditie. Ja, dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, is er één. Plus we beginnen altijd (iets) te laat met onze streams. Maar dé traditie dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. Zo ook dit jaar. We hebben er zeven voor je klaar staan. Over wederom een K-jaar met veel Corona ellende, over het niet altijd even sterke game-jaar, over het gebrek aan reisjes, een nieuwe leefomgeving. De wereld staat misschien een beetje stil, wij proberen dat niet te doen. Hopelijk hebben we dat dit jaar opnieuw kunnen bewijzen. Steven is al een aardige tijd bij Gamekings. De laatste jaren heeft hij het druk met projecten zoals Blast Galaxy en zien we hem dus wat minder. Maar als hij er is… Hoe heeft hij het jaar 2021 ervaren?

Hoe heeft Blast Galaxy 2021 doorstaan?

Ondanks dat we Steven niet meer wekelijks zien in de streams en items, zit hij er af en toe natuurlijk gewoon gezellig bij. Als trouwe lid van het eerste uur heeft hij altijd van alles te vertellen. Heeft hij dit jaar World of Warcraft nog aangeraakt? Wat heeft hij verder allemaal aangeraakt en gespeeld? En wat is zijn hoogtepunt en zijn dieptepunt van het jaar?

De top tien games van Steven

Een traditie binnen de traditie is de top GOTY. Welke tien games heeft Steven op zijn lijst staan? En waarom? En zijn het er tien? Want dat hoeft niet. Bij Gamekings draait alles om smaak. Hoe was het game jaar voor hem. Is het wel echt een top tien? Of zijn het er misschien zelf meer? Alles kan hier. Fuck conformisme. De enige regel bij Gamekings is dat er geen regel is. Oftewel, laten we het even beter duiden, welke games hebben het GOTY lijstje gehaald. En wat staat er op nummer 1?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch