Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

[Eindejaars 2021] Eindejaarsinterview Daan

30/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we al jarenlang een traditie. Ja, dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, is er één. Plus we beginnen altijd (iets) te laat met onze streams. Maar dé traditie dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. Zo ook dit jaar. We hebben er zeven voor je klaar staan. Over wederom een K-jaar met veel Corona ellende, over het niet altijd even sterke game-jaar, over het gebrek aan reisjes, een nieuwe leefomgeving. De wereld staat misschien een beetje stil, wij proberen dat niet te doen. Hopelijk hebben we dat dit jaar opnieuw kunnen bewijzen. Daan begint al langzaam een veteraan te worden bij Gamekings. Met als top bijdrage natuurlijk zijn edit skills in de vele Premiumvision afleveringen. Hoe was het jaar 2021 voor hem?

Wat voor projecten heeft hij dit jaar allemaal volbracht

Daan heeft dit jaar veel betekend voor Premiumvision. Hoe heeft hij dat ervaren? Wat heeft hem nog meer bezig gehouden dit jaar? Hij is een man van projectjes. Ook hij is een van onze Hotchip challenge meester. Was het jaar voor hem verder ook zo hot? Of is het door de pandemie toch wat anders gegaan? Wat waren zijn hoogtepunten van het jaar?

De top tien games van Daan

Een traditie binnen de traditie is de top GOTY. Welke tien games heeft Daan op zijn lijst staan? En waarom? En zijn het er tien? Want dat hoeft niet. Bij Gamekings draait alles om smaak. Wat voor games heeft Daan allemaal gespeeld. Had hij een paar toppers. Zijn het er tien? Of zijn het er meer of minder? Dat kan hier allemaal. Daarom fuck conformisme. De enige regel bij Gamekings is dat er geen regel is. Oftewel, laten we het even beter duiden, welke games hebben het GOTY lijstje gehaald. En wat staat er op nummer 1?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch