Menu Premium
Loading...

[Eindejaars 2021] De grootste flops van 2021

28/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2021 zijn er een hoop games uitgekomen. Veel ook uitgesteld. Maar zeker ook veel uitgekomen. En daar zaten zeker pareltjes bij als Kena, Halo Infinite, Deathloop en, een titel die voor sommigen zelfs de game van het jaar was, It Takes Two. Daarnaast kwamen er echter ook games uit die totaal niet okay waren. Verre van dat zelfs. En die komen nu even in de spotlights. De walk of shame zeg maar. In deze video gaan we langs de grootste flops van 2021. Welke game behoorden tot die categorie? En hoe kwam dat? Heeft die game nog kans op een goede toekomst? Of is het gewoon klaar, basta en finito? We behandelen het in de video over de grootste flops van 2021.

Wat waren de slechtste games van dit jaar

Dit jaar hebben we best een aantal games naar de sloop gebracht. Maar er waren meer digitale wangedrochten op de markt. Wat maakt een game tot een k*t game? Kom het doordat het verhaal kut is? De matige graphics? Omdat bepaalde ontwikkelaars het lastig vinden om in te schatten wanneer iets echt klaar is. Of staan developers te veel onder druk van de publishers? Of is Covid het echte probleem? En als een top ontwikkelaar een flop heeft uitgebracht. Verliezen ze daarbij ook hun legendarische status? Of kunnen ze een stootje hebben?

Je hebt flops en flops

Een van de games waar we niet omheen konden is Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Want tjeez, wat was dat een matig product. Terwijl de originele games uitmuntend waren. Wat zegt dit over het huidige Rockstar? Hebben wij nog steeds vertrouwen in developers die slechte waar uitbrengen. En wat is uiteindelijk de grootste flop van het jaar gebleken? Was het Back 4 Blood, Dungeons and Dragons: Dark Alliance, Battlefield 2042, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition of toch een totaal andere game. Je gaat het allemaal horen en zien in de video over de grootste flops van 2021.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch