Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Skull & Bones, No Man’s Sky en John Wick

18/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een drukke werk week vol met toffe items zijn we alweer bij de vrijdag aangekomen, die ook weer vol staat met E3 nieuws. Want de website Gamespot meldt dat Ubisoft al heel snel een nieuwe AAA game zal droppen. Wat zou dit kunnen zijn? Splinter Cell is een game waar al enige tijd over werd geroddeld, dus mogelijk zal Sam Fisher zijn terugkeer maken met zijn nieuwe game. Ook is er nog nieuws over No Man Sky. Echt? Ja echt. Want de game gaat een co-op modus krijgen. Ondertussen suggereert PC Gamer dat Capcom Dragon’s Dogma 2 gaat aankondigen en is Skull & Bones uitgesteld naar 2019. Je checkt het in Einde van de Week Vrijdag over Skull & Bones, No Man’s Sky en John Wick!

Nog even wachten met bootje varen in Skull & Bones

Na de klapper Assassin’s Creed 4: Black Flag, is het varen met een enorm piraten schip erg populair. Dit bracht weer nieuw leven in de franchise en zorgde voor goede verkoopcijfers. Nu is Assassin’s Creed alweer een paar delen verder en probeert Ubisoft het bootje varen terug te brengen met een eigen game, genaamd Skull & Bones. Nu hebben we afgelopen E3 van een nieuwe trailer kunnen genieten met wat gameplay beelden. Alleen moeten we helaas nog wel even wachten totdat we er zelf mee aan de slag kunnen. De game is namelijk uitgesteld naar 2019.

The Boogeyman is terug!

De allereerste tease is gedropt. Baba Yaga keert terug in John Wick 3. Helaas is de teaser maar 15 seconden, maar het is precies genoeg om iedereen weer enthousiast te krijgen. En voorlopig moet we het hier mee doen, want de releasedatum is ook meteen bekend gemaakt. En dat is precies een jaar later! Hebben jullie al zin in deeltje 3? Wat vinden jullie van het uitstel van Skull & Bones? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch