Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag met God of War en Firstlook Festival

13/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het duo van vorige week is weer terug op de bank, waarbij hopelijk Kevin weer in dezelfde bui is. Vorige week was hij aan het haten op Lawbreakers, welke game wordt deze vrijdag zijn doelwit? Er staan in ieder geval weer een aantal nieuwtjes voor je klaar. Een van die nieuwtjes gaat over de grote knaller die voor volgende week op de planning staat, God of War. Verder hebben we nieuws over Steam Spy, Splinter Cell, Watchdogs en Destiny 2. Dus ga er maar even goed voor zitten, voordat je weekend gaat vieren. Check het in Einde van de Week Vrijdag met God of War en Firstlook Festival!

Evenementen staan voor je deur!

Zoals jullie weten zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de Omen Battlezone pop-up store. Aankomende week kan je ons komen opzoeken in Hoog Catharijne in Utrecht , om Overwatch, PUBG en Fortnite te spelen! Diverse competities zullen er plaats vinden en op de donderdag avond kan je ook nog is tegen je favoriete Gameking spelen. Maar naast dit dikke evenement, zit er nog iets tofs aan te komen. Dat dat kan niets anders zijn dan Firtslook Festival! In deze einde van de week vrijdag kan je al een korte teaser zien van dit epische festijn. En bij deze teaser is bekend gemaakt dat op 26 April 2018, om 10:00 uur. De kaart verkoop van start gaat. Dus zorg dat je klaar zit, want op is op!

“God of War slaat in als een bom”

Iedereen heeft het er over de nieuwe playstation exclusive God of War. Terwijl de game nog officieel moet uitkomen. Zoals jullie weten willen wij altijd een goed onderbouwde review afleveren en daarom is de review van ons vertraagd. Waarom? Dat zullen Jelle en Kevin je haar fijn uitleggen. Zitten jullie te wachten op deze titel? Gaan we je zien in Utrecht? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch