Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Anthem, 18+ games en Lootboxes

13/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Retro Week is officieel afgelopen met de laatste stream. Nu betekent dit dat we weer in het normale ritme verder gaan. Het throwback item was natuurlijk helemaal top, maar nu is het wel weer tijd om weer onze gamekennis bij te schaven. We mogen natuurlijk niet achterblijven! Zo heeft JJ weer van verschillende bronnen nieuws weten te verkrijgen met deze week een artikel over kinderen die 18+ games spelen, maar dat nog niet zijn. Ouders laten dat namelijk zonder enige twijfel toe. Ook is er weer nieuws over de welbekende Lootboxes. Verder heeft JJ een Game Walhalla gevonden. Dit alles wordt je deze week voorgeschoteld in Einde van de Week Vrijdag over Anthem, 18+ games en Lootboxes!

Jeejj…Anthem?

Afgelopen E3 hebben we het er al uitgebreid over gehad, maar we wilden er toch nog even bij stilstaan. Anthem, de online multiplayer action role-playing game die wordt ontwikkeld door BioWare, was nou niet bepaald goed ontvangen door de gamers. Toen de eerste beelden werden getoond was iedereen weggeblazen door de vormgeving en alle actie die op het beeldscherm te zien was. Nu zagen we daadwerkelijk gameplay en iedereen was direct teleurgesteld. Is dit terecht? Of moeten we rustig wachten tot de release voor we mogen oordelen?

Een vol weekend op Gamekings.tv

Mocht je nog geen plannen hebben voor het weekend, zorg dan dat je Gamekings.tv in de gaten blijft houden. Er staan namelijk een hoop items op jullie te wachten, waaronder een Speciale Retro Filmkings. We duiken even terug in iedereens jeugd met de meest nostalgische introotjes, trailers en end credits, plus een nieuwe Kevins Keuze met een paar mooie indie ontdekkingen.

Het Gamekings Premium Community Event barst los op woensdag 25 Juli 2018 in Blast Galaxy. Mocht je Premium zijn en het cadeautje willen krijgen, dan kan je een mailtje sturen naar redactie@gamekings.tv voor je aanmelding. See you soon!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch