Menu Premium
Loading...

EvdWL over Xbox Series X, Far Cry 6, Warzone & Half-Life 3

10/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er staat een zonnig weekend voor de deur. En dat moeten we inluiden met een frisse en fruitige editie van Einde van de Week Live Talkshow. Jelle, Skate en Tom zitten klaar om al het nieuws met je door te nemen. En gadverdamme wat hebben we een aantal heerlijke newstopics voor je klaar staan om over te ouwehoeren. Nieuws over de Xbox One, 30 fps, Call of Duty Warzone, Ubisoft Forward en de mogelijke komst van Half-Life 3. Ben je er klaar voor? Klik dan snel op die Play button.

Microsoft wil dat Smart Delivery bij alle third party publishers gratis wordt

Er gebeurt momenteel veel in de game-industrie. We zitten in de laatste periode van de GKE3-weken en blijkbaar wil iedereen nu nog even de laatste munitie er uit te knallen. Microsoft wil bijvoorbeeld dat Smart Delivery bij alle third party publishers gratis gaat worden. Dus de update van de versie voor de Xbox One wordt voor nul euro ge-update naar versie voor de Xbox Series X. Maar kan Microsoft dat afdwingen? En gaat Microsoft Warner Brothers kopen of is het EA, Activision of Take-Two die er met de buit vandoor gaat. Feit is dat Warner Brothers met franchises als Batman, Harry Potter en Mortal Kombat een heerlijke buit is voor alle vier de partijen.

Far Cry 6 gelekt, Xbox One uit de winkels en Half-Life 3 komt er aan…

Koos, Skate en Tom gaan ook de discussie aan over een heikel onderwerp als 30 fps bij next gen games. Daar moeten we toch echt rekening mee gaan houden. Is dat slecht, of kan het in sommige gevallen ook de juiste beslissing zijn? Ook veel speculaas. Komt Nintendo met een Nintendo Direct op 20 juli, is Far Cry 6 nu wel zo’n beetje bevestigd en gaat de Xbox One binnenkort uit de winkels gehaald worden? En komt er dan toch eindelijk een Half-Life 3? Als het antwoord volgens de drie mannen een volmondig ‘ja’ is, dan kan het weekend nu al niet meer stuk. En het is pas fucking vrijdag…

Krijg tot 300 euro Steam tegoed bij aankoop MSI producten

MSI heeft een zonnige zomer actie lopen op geselecteerde desktops, monitoren en gaming chairs. Bij aankoop van een dergelijk product kun je tot $300 Steam tegoed verkrijgen. De uitleg over deze actie en alle uitleg verkrijgbare producten kun je hier aantreffen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch