Menu Premium
Loading...

EvdWL over BlizzCon 2019, Cross-platform games en PlayStation

01/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Einde van de Week Live. En, een debutant. Een nieuwe gezicht. Tenminste, voor sommige. Mensen die Gamekings al een tijdje volgen zullen Tom Weerdhof wel kennen. Maar toch, bij deze: Tom Weerdhof is de naam. Samen met Koos en JJ gaat hij het nieuws van de afgelopen week bespreken. Natuurlijk wordt BlizzCon 2019 besproken, gaat het over cross-platform en de verkoopcijfers van PlayStation.

BlizzCon 2019 staat voor de deur

Sterker nog: tegen de tijd dat je dit item kijkt is BlizzCon 2019 al begonnen. In het Anaheim Convention Center gaat het komend weekend losbarsten. En ondanks dat de informatie over games als Diablo 4 en een nieuwe Overwatch misschien wel interessant zijn, gaat het toch vooral over de mogelijke protesten. Dit natuurlijk allemaal na aanleiding van de gebeurtenissen rondom Heartstone-streamers en hun politiek boodschap tijdens een toernooi. Er zijn protesten aangekondigd, maar het is natuurlijk altijd afwachten of het ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Bethesda heeft zich de afgelopen maanden echter niet heel populair gemaakt, dus het zou zo maar kunnen dat er dit weekend een soort van protest te zien zal zijn.

Cross-platform is hot

Vorige week was het de week van de uitgestelde games, deze week is het de week van cross-platform games. Vooral Ubisoft haalde het nieuws door aan te kondigen dat de drie uitgestelde games van vorige week, Gods & Monsters, Rainbow Six: Quarantine en Watch Dogs Legion, cross-gen speelbaar zullen zijn. Ook EA kwam met het nieuwtje dat Apex Legends speelbaar zal zijn op de next-gen consoles. En de kans is redelijk groot dat er nog velen gaan volgen.

Wat vond jij het meest opvallende nieuwtje van deze week? Ben jij een voorstander van cross-platform games en maak jij er gebruik van? Wat verwacht jij van BlizzCon 2019 en waar kijk jij het meeste naar uit? Laat het ons weten!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch