Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Mass Effect Andromeda en Firstlook Nights

09/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate en Melle zitten klaar voor deze Einde van de Week Vrijdag en bespreken de nieuwe gameplay beelden van Mass Effect Andromeda, Horizon: Zero Dawn en For Honor die deze week online zijn gekomen. Ook brengen de heren volop nieuws met zich mee over de Firstlook Nights en wat er nog meer op de beursvloer van Firstlook Festival te beleven is op 7, 8 en 9 oktober in de Jaarbeurs! Je hoort het allemaal in deze Einde van de Week Vrijdag over Mass Effect Andromeda en Firstlook Nights.

Er zijn een hoop gameplay beelden online gekomen van een paar grote games deze week, mede door de aankondiging van de PS4 Pro, en Skate en Melle hebben deze zeker niet gemist. Zo komen de games Mass Effect Andromeda,  Horizon Zero Dawn en For Honor voorbij..

Ook wordt er gesproken over de PlayStation 4 Slim en de PS4 Pro. Wat Skate en Melle van deze nieuwe upgrades vinden, laten ze jullie ook even weten. Daarnaast gaan Skate en Melle dieper in op Firstlook Festival 2016 en Firstlook Nights. Voor tickets en nog meer info, ga je natuurlijk naar de website van Firstlook Festival!

Aanwezig zijn bij het Mafia III launch event? Het enige wat je hoeft te doen is je zelf aanwezig zetten op de event pagina van het event op Facebook!

Wil je dus meer weten over wat er allemaal gaat gebeuren op en rond Firstlook Festival? Check dan snel deze Einde van de Week Vrijdag over Mass Effect Andromeda en Firstlook Nights!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch