Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag vanaf Firstlook Festival

06/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Firstlook Festival staat voor de deur. Het is een speciale editie van de grootste en tofste gamebeurs van de Benelux, want Firstlook Festival bestaat tien jaar! Het evenement viert dit heugelijke feit met een knetter dikke beursvloer. JJ is als een van de organisatoren al aanwezig bij de opbouw. In deze Einde van de Week Vrijdag neemt de Gamekings-veteraan jullie mee de beursvloer op. Ben je benieuwd wat je op de tiende editie van Firstlook Festival allemaal te wachten staat? Check nu deze Einde van de Week Vrijdag vanaf Firstlook Festival!

JJ neemt je mee langs de stands

Door de jaren heen is Firstlook Festival uitgegroeid tot een evenement van formaat. Eerder heb je al kunnen zien hoe JJ en oudgediende Ruben terugblikten op tien jaar Firstlook Festival. Wat begonnen is als een uit de kluiten gewassen gamefeestje, is uitgegroeid tot een beurs van formaat. Zoals jullie allen weten is het op Firstlook Festival mogelijk om de nieuwste games onder handen te nemen. Er is echter een hele hoop meer te doen. JJ neemt je mee de beursvloer op en showt wat je als bezoeker zoal te wachten staat!

Hebben jullie al een kaartje gescoord voor Firstlook Festival? Zo niet, grijp hier je kans voordat het te laat is! Wat gaan jullie spelen op Firstlook Festival? Waar kijk je het meest naar uit? Laat je horen in de comments onder deze Einde van de Week Vrijdag vanaf Firstlook Festival!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch